30 Nisan 2014 Çarşamba

Mc Vagina Stili

Mayısın ilk gününden hepinize merhaba. Mayıs isminin Yunan tanrısı Maia'nın ayı anlamına gelen Latince maius mensisten geldiğini biliyor muydunuz? Her neyse buraya en sevdiğim şarkıcı olan Jon Lajoie'ın stilini incelemek için geldim. Aslında daha önce böyle bir inceleme yapmamış olmam büyük ayıp hazır yeni şarkısı Please Use This Song'u yayınlamışken inceleme yapayım dedim. Umarım bu yazıyı okurken şarkıyı da dinlersiniz.



Kanadalı bir komedyen olan Jon Lajoie ortamlara Mc Vagina diye girdi ve bir daha da hiç çıkmadı. Buradan beni show me your genitals şarkısıyla tanıştıran İpekten de bahsederdim fakat buna gerek yok çünkü onu zaten tanıyosunuz kendisi gayet very super famous bir hanım.


Hayatındaki en önemli değerler para, ün ve vajina olan arkadaşımız MC Vagina diye tanınan Jon Lajoie aslında son derece halktan birisi. Zaten everyday normal guy isimli şarkısında da bundan bahsediyor.



Mc Vagina ise show me your genitals, show me your genitals 2, i kill people ve very super famous şarkılarındaki muhteşem karakter. Kendisi seks makinesi, zengin, ünlü, badass ve kadınların sadece dört özelliği olduğunu düşünen birisi.


 Şapkası, gözlüğü, şortu ve gömleğiyle kendi stilini oluşturan Mc Vagina'ya düşmemek için deli olmak gerekir. 
                                       


Kliplerinde araba jantına zoom yapmasıyla diğer rapçilerden farkını ortaya koyuyor.

Bulunduğu ortama etkileyici bir şekilde girmeyi en iyi o biliyor.


Sorduğu sorularla ufkumuzu genişletiyor.



1 yorum:

  1. Bir arkadaşımın bana mc vaginayı attığı zaman öğrendiğim ve her gün video yayınlaması gerektiğini düşündüğüm adam

    YanıtlaSil